WeddingMagazine.nl: Even voorstellen

weddingmagazineWeddingMagazine: Alle bruiloft trends van 2013 op een rij!

Toen ik (Kimberley Nelis) ten huwelijk werd gevraagd door mijn vriend wilde ik mij meteen verdiepen in al wat mogelijk was voor onze bruiloft. Ik kocht een hele stapel tijdschriften om zo inspiratie op te doen. Toen ik echter mijn bruidsjurk al had gekocht zag ik dat de tijdschriften voornamelijk vol stonden met foto’s van bruidsjurken en juist niet met wat er nog meer bij een bruiloft komt kijken.

De trouwtijdschriften zijn, zoals jullie wellicht ook al gemerkt hebben, niet erg goedkoop. Ik besloot daarom mijn speurtocht naar leuke ideeën op Internet voort te zetten. Inmiddels heb ik genoeg leuke ideeën gezien en spot ik nog steeds trends op het gebied van bruiloften. Deze wil ik graag met jullie delen via WeddingMagazine.nl.

Volg WeddingMagazine ook op Facebook, Twitter en Pinterest en blijf nog beter op de hoogte van de trends!