Jouw trouwdag volgens de horoscoop

Zeg jij binnenkort ja tegen je geliefde? Zorgen de trouwperikelen ervoor dat je plots verandert in een schrikbarend persoon of mag de bruiloft van jou zo eenvoudig mogelijk? Hoe jij je ook voelt als je aan de grote dag denkt, de schuld kun je gewoon geven aan je sterrenbeeld. Bekijk je horoscoop hieronder en bekijk wat de sterren in petto hebben voor jullie trouwdag. 

RAM

Jullie trouwdag is een dag vol opwinding en passie. Niemand weet hoeveel chaos er voorafgaand aan de bruiloft van een ram schuilgaat. Om de illusie te wekken van perfectie is het hardwerken. Niet alleen je bruidsjurk maar ook de dag zelf heeft een vleugje drama. De manier waarop Rammen een bruiloft vieren heeft iets fascinerends, maar dat is juist zo leuk!

STIER

Als een Stier trouwt mag je er gerust vanuit gaan dat het uitbundig kan worden genoemd. Bij een huwelijk van een Stier worden kosten noch moeite gespaard voor de bruidsjurk, het eten, het drinken en de decoratie. Daarnaast is de locatie perfect en is aan elk detail gedacht. Als je stier bent dan ben je romantisch, dit komt door venus. Hierdoor straalt de bruidsjurk klasse en elegantie uit. 

TWEELINGEN

Het sterrenbeeld Tweeling is erg goed om talenten van anderen in te zetten: organiseren, controle houden. Jij wil tijdens deze dag niets anders dan plezier maken, genieten van de opwinding en ervoor zorgen dat er een prachtige herinnering wordt gemaakt voor zowel jou als je gasten. Jij zorgt voor een subtiele, elegante maar vernieuwende verschijning. 

KREEFT

Een kreeft stopt een groot gedeelte van haar tijd en energie in het ja-woord en de ceremonie, maar wil ook graag een groot feest. Middels een indrukwekkende elegantie zorg jij ervoor dat je een sfeervolle en smaakvolle bruiloft plaatsvindt. Daarnaast zorg jij ervoor iedereen zich welkom en geliefd voelt op je grote dag. 

LEEUW

Op een Leeuw kun je alleen indruk maken als je de portemonnee trekt en over de top gaat. De leeuw heeft de hipste locatie, jij hebt de fotografen onder je favorieten opgeslagen in je telefoon. Daarnaast kom jij uiteraard niet op tijd, jij bent het middelpunt van de dag. De stijl van de leeuw kenmerkt zich door uiterst decadent te zijn. Gelijk heb jij. Jij bent het stralende middelpunt van de dag. 

MAAGD

Als het aan de maagd ligt is ieder detail van belang. De maagd heeft nagedacht over het precieze moment dat de maagd naar het altaar loopt, maar ook is er nagedacht over hoe de servetten zijn neergelegd. Alles moet perfect zijn. Als je de instructies van de maagd niet volgt heb je bij de maagd een probleem. De stijl van de maagd is ingewikkeld, maar daarnaast is de maagd ook erg praktisch en stijlvol. 

WEEGSCHAAL

Als de weegschaal trouwt kun je ervan uitgaan dat het een goed georganiseerde gebeurtenis is, de muziek, de bloemen, alles is top in orde. De weegschaal wordt geregeerd door venus, de god van de liefde en schoonheid en wil dat alles perfect is. Hierdoor lijkt het alsof de bruiloft uit een tijdschrift komt. Daarbij voeren vrouwelijkheid, rozenblaadjes en liefdesliedjes de boventoon. Hierdoor komt iedereen in huwelijks sfeer. Wel moet de weegschaal haar gastenlijst nog flink inkorten, een uitdaging. 

SCHORPIOEN

De schorpioen beleeft alles ontzettend intens. Jij als schorpioen-bruid komt graag net iets te laat, zodat alle gasten rijkhalsend naar je uitkijken. De kleuren van je bruiloft zijn fel, de muziek is top en je hebt een invloedrijke gastenlijst. De stijl van de schorpioen is zowel sexy, exotisch als verleidelijk. Daarnaast wil de schorpioen tijdens haar dag worden behandeld als een beroemdheid. Het is jou dag: jij kunt de wereld aan!

BOOGSCHUTTER

Als de boogschutter kiest voor een bruiloft aan het strand of de boogschutter kiest een locatie die jullie nog een keer zouden willen bezoeken. De boogschutter mag dan regelmatig flirterig en jolig gedragen, maar achter het opgewerkte gedrag gaat ook een zekere stijl en sexappeal schuil. Je huwelijkssetting zal dus een mixvormen van bovengenoemde eigenschappen, aangevuld met een beetje mysterie. 

STEENBOK

De steenbok dient met zowel zaken rekening te houden, maar wil dat alles tot in de puntjes is geregeld. De Steenbok-bruiloft valt bij een ieder in de smaak, zowel moderne locaties en hier en daar traditionele elementen zorgen hiervoor. De bruiloft is een verfijnde, goed georganiseerde aangelegenheid die stijl en klasse ademt. Daarnaast denkt de steenbok aan haar portemonnee, maar zal altijd aan de kwaliteit blijven denken.

WATERMAN

Bij het huwelijk van een waterman is alles mogelijk. Een ding is zeker bij een waterman huwelijk is dat het een origineel feest is. De weddingplanner moet een creatief persoon zijn die altijd origineel wil zijn. De waterman bruid wil altijd iets origineels. 

VISSEN

Als een vissen trouwt is het huwelijk betoverend, sprookjesachtig. Bij vissen voert romantiek en mysterie de boventoon, maar voor Vissen is het huwelijk vooral het feest der liefde. Het huwelijk van de vissen doet denken aan een bijzonder liefdesverhaal, waardoor je bijna gelooft in sprookjes.

 

Bron: https://www.mediumchat.nl/daghoroscoop

Plaats een reactie

92 − = 91