Trouwen op het strand: Het strand als bruiloft thema

Trouwen op het strand?
Er zijn in Nederland 56 officiële trouwlocaties gelegen aan het strand. Ideaal voor als jullie het strand als bruiloft thema willen.

Het complete overzicht van deze strandpaviljoen trouwlocaties vind je opToptrouwlocaties.nl maar hierbij alvast de meest opvallende en in mijn ogen mooiste trouwlocaties aan het strand:

Blue lagoon
Trouwen op het strand van Scheveningen? Blue Lagoon is al jaren een officiële trouwlocatie in Nederland. De locatie is voornamelijk geschikt wanneer je veel gasten ontvangt op jullie bruiloft. Op het terras kunnen namelijk maar liefst 1.000 gasten verblijven. Met de verwarmde partytenten is het s’avonds, wanneer het mocht afkoelen, ook nog prima vertoeven. De locatie is sfeervol, hip en trendy.
Blue Lagoon

bluelagoon

 

 

 Experience Island
Ook bij de officiële trouwlocatie Experience Island is het mogelijk tot 1.000 gasten te ontvangen. De locatie, gelegen aan het Blauwe Meer, is uniek te noemen doordat je  jezelf werkelijk op het water waant door de drijvende terrassen.  Daarnaast is het mogelijk andere activiteiten op je bruiloft te laten plaatsnemen.
Experience Island

experience island

Sol Beach
Wil je een meer caribische bruiloft? Dan is Sol Beach de ideale trouwlocatie aan zee. Deze trouwlocatie, tevens gelegen in Scheveningen, straalt warmte, gezelligheid en salsa uit! Doordat zij beschikken over een tweede strandpaviljoen, kun je jullie bruiloft geheel privé vieren.
Sol Beach

sol beach

 

Dechi  Beach
Deze trouwlocatie, gelegen in de hoek van Holland, is een meer traditioneel strandpaviljoen.  Op de website hebben zij duidelijk uitgelegd hoe de dagindeling er uit zal komen te zien wanneer je besluit hier te gaan trouwen. Voor ruim 130  gasten is er ruimte (wanneer je er een zittend diner bij wilt) of er is ruimte voor maximaal 200 personen op de feestavond.
Dechi Beach

dechi beach

En  hebben jullie al een bruiloft thema gekozen? Wellicht trouwen op het strand iets voor jullie?

Plaats een reactie

− 4 = 2