Leuk bruiloft cadeau: Unieke Savons Gemme zeep

Op zoek naar een leuk cadeau voor een kersvers bruidspaar? Naar alle waarschijnlijkheid stond er een envelopje op de uitnodiging maar dat betekent nog niet dat je er niet een persoonlijk cadeau aan kunt toevoegen. Wat dacht je van: Savons Gemme zeep.

savons gemmeSavons Gemme zeep
Savons Gemme zeep is uniek. Geen één zeep is hetzelfde doordat ze met de hand zijn gemaakt. De zeep is ontworpen aan de hand van 16verschillende edelstenen. De zeep is dermatologisch getest wat inhoud dat de zeep veilig te gebruiken is op gezicht en lichaam voor alle huidtypes.

Groen cadeau
De Savons Gemme zeep bevat geen dierlijke producten en zijn niet getest op dieren. Het is dus een verantwoord cadeau, welke je met een gerust hart kunt geven. Tegenwoordig zien we ook steeds vaker ‘groene bruiloften’, dit cadeau kan dan niet missen.

Verschillende zepen
Zoals eerder vermeld zijn de zepen ontworpen aan de hand van 16 verschillende edelstenen. Er zijn dus 16 verschillende zepen te koop. Doordat ze uniek zijn kan jouw zeep iets afwijken van de zeep op de website maar de look & feel zijn hetzelfde. De 16 verschillende zepen waaruit je kunt kiezen zijn:

WeddingMagazine heeft de zepen getest en kan zeggen dat de zepen fantastisch zijn. Je krijgt er een enorm zachte huid van en je kunt hem op verschillende momenten toepassen. De bruidegom kan de zeep bijvoorbeeld gebruiken tijdens het scheren.

Een kleine greep uit het assortiment:

savons gemme zeep

cadeau bruiloft

 

2 gedachten over “Leuk bruiloft cadeau: Unieke Savons Gemme zeep”

 1. Wow Kimberley, wat jij doet is mijn droom. Wij zijn getrouwd in september 2013 en ben in November mijn blog begonnen. Hoop dat ik ooit zo veel succes kan hebben als jij. Had je hiervoor ook al een blog of is Weddingmagazine je eerste website/blog?
  Veel succes verder!
  Groetjes
  Eveline

  Beantwoorden
  • Hi Eveline,

   Wat een ontzettend leuke reactie. WeddingMagazine is mijn eerste blog. Het vergt veel tijd om er iets van te maken maar als je er echt helemaal voor gaat (dat heb ik helaas niet genoeg kunnen doen door tijdgebrek) kun je er zeker een succes van maken. Vooral zorgen dat je website naamsbekendheid krijgt door bijv. winacties op Sociale kanalen als Facebook en Twitter. Ik zag dat je een .blogspot domein hebt: dat is goed om mee te beginnen. Blijf je het volhouden, heb je er tijd voor en vind je het nog steeds leuk? Dan adviseer ik om een domein te kopen. Sommige domeintjes zijn niet heel duur en ook de hosting is prima te doen. Zorg dat er een eenvoudig wordpress template op staat om mee te beginnen en dan kun je echt gaan groeien.

   Ik wens je heel veel succes in de toekomst!

   Beantwoorden

Plaats een reactie

+ 65 = 69