Hippe Trouwschoenen met Pimp your Heels schoenstickers

Op zoek naar unieke en hippe trouwschoenen? Maak ze zelf uniek met behulp van Pimp your heels schoenstickers.

schoenstickers

Liquid Heels: Pimp your Heels Schoenstickers
Het concept is vrij eenvoudig: je plakt een stickers met een leuke tekst of afbeelding op je high heels, hoge hakken, stiletto’s of wat hogere pumps. Schoenen waarbij de zool goed zichtbaar is. De stickers zijn eenvoudig met een föhn te verwijderen dus mocht je ze na de bruiloft van je schoenen af willen halen (omdat je bijvoorbeeld je schoenen wilt verkopen) dan is dit gewoon mogelijk.

Trouwschoenen
Pimp your Heels stickers zijn er in vele kleuren en designs. Je kunt dus een mooie stickers kiezen die bij jullie themabruiloft of kleurenthema past. Daarnaast heeft Liquid Heels sinds kort een speciale lijn ontwikkeld voor trouwschoenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tekst als “Game Over” of “Husband and Wife, together for life!”. De schoenstickers kosten €12,95 per stuk.

Vereisten
Behalve dat de zool van je trouwschoenen goed zichtbaar moet zijn is het ook noodzakelijk dat de zool vlak is. Anders kunnen de schoenstickers niet goed hechten. De maat van de stickers is universeel en past op schoenen van maat 34 tot en met 43.

Inspiratie
Hieronder enkele voorbeelden uit de trouwlijn van Pimp your Heels schoenstickers:

liquid heelsunieke trouwschoenenschoen stickerpimp your heels

Bekijk het gehele assortiment op Liquid Heels.

Om te laten zien hoe eenvoudig je de stickers plakt onder je schoenen hieronder een filmpje met uitleg:

Plaats een reactie

+ 66 = 69