Picknicken op je bruiloft

Informele bruiloften zijn helemaal hot op dit moment. Thema bruiloften als boerderij en vintage zie je steeds vaker terug. Perfect hierbij past picknicken op je bruiloft.

wedding picknick

Picknicken op je bruiloft
Je kunt een picknick organiseren op je bruiloft met je daggasten om even bij te komen van de ceremonie. Daarnaast is het ook mogelijk het met grote groepen te doen. Tegenwoordig zien we de populariteit van recepties steeds kleiner worden. Een picknick kan dan een leuk alternatief hiervoor zijn! Natuurlijk kun je je ook even wegtrekken van de massa gasten en een klein momentje inplannen voor jou en je echtgenoot door met z’n twee te gaan picknicken.

Amerikaans Picknicken
Is jullie budget voor de bruiloft niet zo groot of vind je het simpelweg zonde van je geld om een cateringsbedrijf in te huren? Je kunt er ook voor kiezen om amerikaans te picknicken. Zet in de uitnodiging dat alle gasten iets lekkers moeten meenemen voor de picknick. Op deze manier bespaar je geld en betrek je je gasten nog meer bij de bruiloft.

 

picknicken op je bruiloftDe juiste spullen
Natuurlijk moet deze picknick wel goed georganiseerd worden. Koop dus leuke kleedjes en mooie picknicktassen. Je kunt er ook voor kiezen, wanneer je het met een grote groep wilt doen, om mandjes te plaatsen bij de gasten en het bruidspaar een ‘echte picknicktas te geven’. Wij hebben hele mooie picknicktassen gevonden op de website van Allesinwonderland. Zij verkopen allerlei spullen voor een picknick van het merk Smooff. Dit zijn goede kwaliteit spullen voor een niet al te hoge prijs.  Een mooie picknicktas, (in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar) gevuld met borden, bestek, glaasjes en een snijplankje, kun je daar al kopen voor slechts €50,-

Wat vinden jullie van picknicken op je bruiloft?

 

 

Plaats een reactie

19 − 10 =