Pathé Ladies Night: The Big Wedding (8 mei 2013)

Al volop bezig met de voorbereidingen van jullie bruiloft? Het organiseren van een bruiloft brengt nogal grote stress met zich mee. Vergeet vooral niet te ontspannen. Wij hebben alvast een ideetje voor een ontspannende avond met je aanstaande of wellicht je beste vriendin (de getuige?)

Pathé Ladies Night: The Big Wedding (8 Mei 2013)
Op meerdere locaties kun je deze Ladies Night bezoeken. Bekijk op de website van Pathé waar, welke tijden en hoeveel het kost.

Arrangementen
Kies uit één van de 2 arrangementen:
– Pathé Ladies Night (m.o.a. een Welkomsdrankje + Winkansen)
– Pathé Ladies Night de Luxe (m.o.a. een Goodiebag + Prosecco)

De Film

In de hilarische film The Big Wedding maken we kennis met Don (Robert de Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton), die al jaren geleden zijn gescheiden. 

Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet.

Naast de twee topacteurs De Niro en Keaton bestaat de sterrencast uit onder anderen Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon. De regie is in handen van Justin Zackham die eerder als schrijver en producent verantwoordelijk was voor The Bucket List. (Tekst afkomstig van Pathé )

Bekijk hier alvast de trailer:

Plaats een reactie

28 − = 27