Livemuziek tijdens je bruiloft? Doen!

Tijdens je ceremonie mag een mooi stukje muziek niet ontbreken. Tijdens het binnenlopen, tijdens het tekenen, tijdens de uitloop. Hier hoort gewoon een mooi stuk muziek bij. Bij veel bruiloften worden de nummers vooraf door het bruidspaar gekozen en op CD gebrand. Hartstikke mooi natuurlijk, maar het kan ook anders..Hoe? Livemuziek tijdens je ceremonie!! Helemaal gaaf als er een real-life artiest de mooiste nummers speelt. Dit geeft je ceremonie net even wat meer sjeu en geeft het een ontzettend warme sfeer. Maar, welke artiest moet je hiervoor hebben? Meet fluitist Paul Smithuis!

Wie? 
Paul Smithuis is een fluitist, werkzaam in de trouwbranche. Op zijn volledig houten dwarsfluit speelt hij de mooiste nummers. Op zeven-jarige leeftijd startte Paul met het maken van muziek. Na een aantal jaren blokfluit te hebben gespeeld, maakte hij de overstap naar dwarsfluit en begon hij ook zijn eigen muziek te schrijven. Door de jaren heen speelde hij in diverse orkesten en koren en mocht hij heel wat bruiloften van muzikale invulling voorzien. In 1994 kwam zijn eerste album uit. Inmiddels komt op 17 mei aanstaande zijn nieuwste album uit. Vol met de mooiste covers en zijn nieuwste single, “Viva la Vita”. Zijn kracht is mensen telkens weer te laten genieten van zijn zuivere klank. Kippenvel, if you ask me!!

CD_cover_Paul_Smithuis-1024x1024     Fluitist__Paul_Smithuis

Theaterconcert
Wil je wel eens wat meer horen en zien van Paul Smithuis? Op 17 mei as geeft hij een theaterconcert in Theater de Agora in Lelystad! Dit is tevens de presentatie van zijn nieuwe album, dat op deze dag verschijnt. Kaarten voor dit concert zijn nog te koop via de site van Theater de Agora. Het gaat al hard, dus wees er snel bij en mis het niet!!

Boeken? 
Paul Smithuis is uiteraard te boeken voor jullie bruiloft. Hij kan zowel de ceremonie, receptie als diner opluisteren met zijn prachtige muziek. Check zijn website voor alle info en boekingen!

Wil je van te voren al wat luisteren? Check dan Spotify  of Soundclick voor alle nummers van zijn album “Everything starts with a Melody” en zijn nieuwste single “Viva la Vita”.

Geniet ook van de prachtige klanken van Paul tijdens jullie bruiloft! Aanrader!

Plaats een reactie

+ 37 = 47