Lampionnen: Voor een sprookjes bruiloft!

Lampionnen creeëren een sprookjesachtig effect op je bruiloft. Het geeft net dat extra wat je trouwlocatie compleet maakt. Je kunt bijvoorbeeld binnen lampionnen ophangen maar je kunt ook de buitenkant (bijvoorbeeld de weg naar de locatie toe) versieren met deze mooie lichtjes.

Thema kleur
Lampionnen zijn er in heel veel kleuren. Heb je dus een thema kleur dan kun je het thema in de lampionnen terug laten komen. Natuurlijk kun je het ook speels maken door verschillende groottes en verschillende kleuren door elkaar heen te gebruiken.

Inspiratie
Hierbij alvast een aantal afbeeldingen ter inspiratie voor jullie:

lampionnen
lampionnen
lampionnen

Lampionnen kopen?
Lampionnen kun je echt werkelijk overal kopen! Kijk dus goed naar prijzen en naar het aanbod. Mocht je bijvoorbeeld meer spulletjes voor je bruiloft nodig hebben combineer dit dan in één aankoop. Een leuke webshop voor lampionnen en nog meer handige artikelen voor je bruiloft is Just Add Love. Laatst kwam ik in contact met Astrid Humme, de oprichtster van deze Webshop. Ze vertelde mij een leuk verhaal over de oprichting van deze webshop:

“In 2010 ben ik getrouwd en heb ik me suf gezocht op allerlei websites naar de artikelen die ik wilde kopen en waar ze voor een leuke prijs werden aangeboden. Ik voelde me vaak best wel bedrogen door de prijzen. Het leek me een goed plan zelf iets te starten. De webwinkel moest een breed assortiment hebben aan artikelen (niet alleen feestartikelen of trouwartikelen) tegen een leuke prijs en ook op een gezellige website. Je gaat immers trouwen en die voorbereidingen moeten ook een feest zijn!”

De webshop heeft verschillende kleuren, maten en vormen lampionnen. Neem dus eens een kijkje op Justaddlove.nl

 

 

2 gedachten over “Lampionnen: Voor een sprookjes bruiloft!”

  1. Goedemiddag,
    In mijn zoektocht naar mintgroene lampionnen kwam ik op jullie website terecht. De kleur op jullie foto is exact wat ik zoek. Helaas heeft de website waar jullie naar verwijzen justaddlove.nl deze kleur niet in het assortiment, dus vandaar ik jullie mail met de brutale vraag: kunnen jullie mij vertellen waar ik de mintgroene lampionnen kan bestellen? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten, Lieke

    Beantwoorden

Plaats een reactie

2 + 2 =