Hart Paraplu: Perfect voor een regenachtige bruiloft!

Regen op je bruiloft? Oké, misschien niet helemaal zoals je gehoopt had maar geen nood! Zorg dat je goed voorbereid bent op dit scenario. Je kunt met de regen namelijk extra spontane foto’s maken met een Hart Paraplu.

Hart Paraplu
Deze paraplu past perfect in dit plaatje! Ik hoor je denken… een hart paraplu? Juist een paraplu in de vorm van een hart. Perfect dus voor een bruiloft. Daarnaast zijn de paraplu’s stormbestendig dus ze kunnen tegen een stootje!

Wat kost zo’n paraplu?
Je kunt deze vrolijke paraplu’s kopen op Trouwartikelen.nl. Je kunt ze daar al vanaf €14,49 kopen (wanneer je er meerdere besteld). Per stuk zijn ze slechts €19,95. Ze hebben daar trouwens nog meer leuke accessoires voor je bruiloft!

Kleuren
Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren. Zo kun je kiezen voor Ivoor of Wit (wellicht de kleur van je bruidsjurk) of je kiest voor een felgekleurde variant in dezelfde kleur als bijvoorbeeld jullie bruiloft thema kleur.
Hieronder de verschillende kleuren:

hart paraplu
hart paraplu
hart paraplu

hart paraplu
hart paraplu
hart paraplu

 

 

Geen regen? Dan kun je er natuurlijk nog steeds leuke, spontane foto’s mee maken! Neem dus het zekere voor het onzekere en zorg dat je er één hebt!

Welke kleur zouden jullie willen hebben? Laat het ons weten!

 

Plaats een reactie

68 − = 63