Happy Wishes Cards

Een bruiloft is niet compleet zonder gastenboek. Een gastenboek is zoiets als de taarttopper voor de taart en de ringen om jullie vingers.
Gastenboeken zijn er in verschillende soorten en maten. Van de traditionele boeken tot hele wensbomen en videozuilen. Je kunt het zo gek niet bedenken.
Maar toch is er iets nieuws in Gastenboek-land, de Happy Wishes Cards.

Stijlvolle Trouwkaarten
Voor jullie huwelijksdrukwerk moet je zeker eens bij Stijlvolle Trouwkaarten kijken. Op de website kun je je eigen drukwerk ontwerpen en bestellen, maar ook een keuze maken uit de prachtige ontwerpen van Stijlvolle Trouwkaarten zelf. Je kunt hier terecht voor de trouwkaarten, Save-the-Date-kaarten, bedankkaarten, menukaartjes.. alles wat je nodig hebt voor jouw bruiloft.
Nieuw in hun collectie zijn nu dus de Happy Wishes Cards.

Wat zijn de Happy Wishes Cards dan? 
De Happy Wishes Cards zijn kleine kaartjes van 11 x 11 cm die je kunt gebruiken als gastenboek. De kaartjes zijn te bestellen in verschillende ontwerpen en kleurstellingen en volledig te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jullie namen, trouwdatum, een mooie quote maar ook vragen die jullie gasten in kunnen vullen! Op de kaartjes kunnen de gasten hun wens voor jullie als bruidspaar opschrijven of de door jullie bedachte vragen beantwoorden. In plaats van een “standaard” gastenboek, hebben jullie dan een volledig gepersonaliseerd boek met kaartjes die helemaal passen bij de rest van jullie drukwerk. Leuk om de kaartjes op het feest aan een waslijntje te hangen!

Fotocredit: www.wedspiration.nl
Fotocredit: www.wedspiration.nl

De hele collectie Happy Wishes Cards is te vinden op de website van Stijlvolle Trouwkaarten. Voor 1,- bestel je alvast een proefdruk, zodat je weet wat je kunt verwachten! Aanrader!

Plaats een reactie

7 + 1 =