DIY bedankjes: Proost!

Zelf je bedankjes maken? Wij hebben een leuk idee voor jullie!

Bedankjes “To GO”
In 2013 is het helemaal in om bedankjes mee te geven aan je gasten die ze thuis of onderweg naar huis kunnen nuttigen. Eetbaar of drinkbaar dus. Zelfgemaakte jam met een croissantje in een doosje als ontbijt voor de volgende ochtend of bijvoorbeeld cupcakes zie je vaak. Het bedankje in dit artikel is ook op te drinken en zal bij vele gasten in de smaak vallen.

diy bedankjes

Stap 1
Omdat we bij elke DIY een stappenplan vermelden doen wij dat ook bij dit artikel. Echter is het zo gemakkelijk dat het samen te vatten is in één enkele stap. Voor de vorm toch stap 1: Koop flesjes drinken. In het voorbeeld betreft het een flesje bier maar dit kun je uiteraard veranderen naar wijn, mixdrankjes of andere drankjes.

Stap 2
Bestel online, bij één van de vele bruiloft webshops, gepersonaliseerde bieropeners of flesopeners. Laat ze bedrukken met jullie namen, de trouwdatum en een leuke tekst als “Proost!”

Stap 3
Bevestig de openers aan de flesjes met draad. Maak ze vast op het smalle gedeelte van de fles en hij kan niet verder naar beneden zakken.

 

bedankjes

Geef leuke trouwbedankjes aan je gasten!

 

Plaats een reactie

42 − = 38