Wensboom: Een origineel gastenboek

Heb je er al wel eens van een Wensboom gehoord? Het is een leuke variant op de standaard gastenboeken.

Het concept
Je laat gasten een Wens voor jullie op een kaartje/label of iets dergelijks schrijven. Deze worden dan allemaal in de wensboom gehangen. Het resultaat: een super vrolijke boom vol met wensen voor jullie.

Varianten
Er zijn vele varianten te koop van de Wensboom. Op deze manier kun je dus dé perfecte wensboom kiezen voor jullie bruiloft. Ga je liever voor een chiquere variant of kies je voor een moderne variant?

Waar zijn ze te koop?
Je kunt natuurlijk een echte boom kopen en deze als wensboom gebruiken. Vervolgens zou je hem in de tuin kunnen planten. Maar mocht je een balkon hebben of gewoon meer van modern houden kun je één van de varianten wensbomen kopen bij InStyle Decoraties. Zij verkopen wensbomen al vanaf €49,95. Zij verkopen ook diverse varianten labels om in de bomen te hangen. Tevens kun je er een bij ze huren.

Tip
Je kunt de wensbomen later een plekje geven ergens in huis. Je kunt ze natuurlijk ook na een aantal jaar leeghalen (de kaartjes natuurlijk wel bewaren) en gebruiken als bijvoorbeeld paastak, decoratie tijdens de kerst of om wenskaarten aan te hangen.

wensboom
wensboom
wensboom wensboom
Wensboom

Origineel toch? Kijk dus snel op InStyle Decoraties.

 

 

 

Plaats een reactie

− 6 = 3