Catering op je bruiloft: Voor de fijnproever!

Je kunt natuurlijk de catering op je bruiloft uit besteden maar je kunt er ook voor kiezen om de catering zelf te doen. Het is belangrijk om er goed over na te denken wat je wilt. Het zelf verzorgen van de catering neemt veel voorbereiding met zich mee. Tijdens de dag wil je natuurlijk niet zelf met schalen bitterballen rond lopen. Je kunt hier natuurlijk ook altijd familie voor inschakelen.

catering op je bruiloft

Uitbesteden
Wil je het liever professioneler aanpakken? Besteed dan je catering  uit! Je kunt vast en zeker wel een cateraar in de buurt vinden. Zoek in Google op termen als: Catering in Utrecht of cateraar gezocht Brabant. Natuurlijk kun je ook eens rondvragen in je kennissenkring of iemand een goede cateraar kent.


Keuzes maken

bruiloft cateringOf je het nu uitbesteed of je zelf de catering verzorgd, het is in ieder geval erg belangrijk dat je van te voren bedenkt wat je wilt. Wil je een buffet voor al je feestgasten, een 3-gangen diner voor een klein groepje mensen of een BBQ voor al je daggasten? Daarnaast dien je rekening te houden met het soort mensen dat je uitnodigt: Je nichtje die vegetariër is, je oom die een heel zwijn op kan of je oma die het liefste exclusief eten geserveerd krijgt? Maak een duidelijk overzicht waar je rekening mee dient te houden.

Huren jullie een cateraar in?