Broche Boeket: Dé trend van 2013

Ze zijn al eens benoemd in het artikel over Alternatieven Bruidsboeketten maar ik zou ze graag nog eens wat extra toelichten: De Broche Boeket.

broche boeket

Wat is het precies?
Een Broche boeket is een boeket waarin broches zijn verwerkt. Er zijn echter veel verschillende brocheboeketten. Je kunt namelijk een boeket hebben met alleen maar broches er in verwerkt maar je kunt er ook een hebben met daarin echte of kunstbloemen er in verwerkt.

Kleuren
Doordat broches er in heel veel kleuren zijn kun je je broche boeket precies maken zoals je zelf wilt. Is je bruiloft thema bijvoorbeeld Mint dan kun je een mooi mint bruidsboeket dragen.

brocheboeketten

Hoe kom je er aan? 
Je kunt broche boeketten geheel laten maken. Er zijn steeds meer aanbieders. Maar je kunt ze natuurlijk ook zelf maken. Het is alleen niet heel erg goedkoop omdat je al die broches apart moet aanschaffen maar dan heb je wel jouw eigen unieke broche boeket. Je kunt broches kopen op Marktplaats en andere tweedehands online winkels, je kunt rommelmarkten afstruinen en je kunt natuurlijk rondvragen in je kennissenkring wie er een broche voor jou beschikbaar heeft.

Plaats een reactie

53 − 47 =