Trouwbedankjes: Bedrukte M&M’s

Wellicht heb je ze al wel een keer voorbij zien komen. Zo niet, dan stel ik je graag voor aan: Bedrukte M&Ms. Je kunt M&M’s tegenwoordig laten bedrukken met een persoonlijke tekst of zelfs een afbeelding. Wij laten je zien waar je ze kunt bestellen, wat ze kosten en wat de mogelijkheden zijn!

Stap 1: Kies je kleur
Er zijn veel meer kleuren mogelijk als de kleuren die normaliter in een zakje M&M’s zitten. Kies dus een kleur die bij jullie bruiloft of thema past. Onderstaande kleuren zijn mogelijk.

M&M's bedrukken

Stap 2: Bereken hoeveel je er nodig hebt
Om te berekenen hoeveel je er nodig hebt kun je deze handige tool gebruiken.

Stap 3: Kies je verpakking
Natuurlijk wil je de bedrukte M&M’s feestelijk meegeven aan je gasten. Je kunt kiezen uit verschillende verpakkingen. Natuurlijk kun je ook een grote zak kopen en zelf creatief aan de slag gaan met DIY verpakkingen.
verpakkingen

 

Stap 4: Kies de bedrukking
Je kunt 2 verschillende M&M’s laten bedrukken. Daarnaast kun je kiezen om tekst te bedrukken of foto’s. Hierdoor krijg je jullie unieke M&M’s.

Stap 5: Bestellen en klaar!

Kostenbedrukte m&m's
Oké, ik denk dat je inmiddels overtuigd bent. Maar wat zijn de kosten nou eigenlijk van deze bedrukte M&M’s? Je hebt ze al vanaf €2,49 per verpakking (bedankje). Ze zijn dus wel wat duurder dan de meeste bedankjes.

Waar te verkrijgen?
Er zijn meerdere aanbieders van bedrukte M&M’s. Wij waren ze tegengekomen op: http://www.mymms.nl/

Heeft er iemand ervaring met het laten bedrukken op M&M’s?

 

Plaats een reactie

56 − = 46