Er is een tijd van komen…

En een tijd van gaan. Een hele cliché zin maar zeker waar. Ik wil jullie daarmee zeggen dat ik vanaf 1 januari helaas moet stoppen met het schrijven van artikelen en het beheren van de website voor WeddingMagazine.nl in verband met komende veranderingen in mijn leven. Ik zal hierdoor niet voldoende tijd hebben om WeddingMagazine te onderhouden en jullie, de lezers, te voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van bruiloften zoals jullie gewend zijn.

weddingmagazine
Het stokje wordt doorgegeven

Natuurlijk kan ik WeddingMagazine niet ineens links laten liggen en hoop ik dat de website zijn levendigheid zal behouden en wellicht alleen nog maar meer naamsbekendheid zal krijgen. Het spreekwoordelijke stokje is doorgegeven.

Veranderingen
Uiteraard zal er één en ander veranderen. Iedereen doet het namelijk op een andere manier. Tips over wat jullie willen op deze website, zoals bijvoorbeeld onderwerpen waar jullie meer over willen weten, zijn altijd welkom.

Laatste groet
Ik wil jullie ten slotte nog bedanken voor het afgelopen jaar. WeddingMagazine is enorm gegroeid en dat is mede door jullie gekomen. Ik vond het elke keer weer een enorme eer om te zien hoeveel bezoekers we dagelijks ontvingen en hoe vaak artikelen werden gelezen. Daarnaast ben ik ook zeer trots op het aantal volgers en likers op Twitter en Facebook, welke we in vrij korte tijd hebben weten te bereiken.

Ga je nog trouwen? Dan wens ik je een fantastische bruiloft! Geniet vooral, dat is het belangrijkste!
Ben je al getrouwd? Dan wens ik je een fantastisch huwelijk toe. Maar dat gaat in alle waarschijnlijkheid wel lukken!

Een fijn 2014 toegewenst!

Lieve groetjes, 
Kimberley Kuiper – Nelis

Plaats een reactie

− 2 = 5