Aanrader: het Pre-Wedding Event

Wil je weer eens wat anders dan een bruidsbeurs? Dat kan, want er is nu iets nieuws in trouwbeurs-land! Het Pre-Wedding Event! Een nieuw concept waarbij je wel een hoop informatie krijgt voor je bruiloft, maar op een hele andere manier gepresenteerd.

Wat is er dan anders aan?
Ik hoor je denken, waarom zou dit dan anders zijn? Het Pre-Wedding Event is een evenement, een belevenis, waar je samen met je verloofde kunt genieten. Natuurlijk staan er stands van diverse leveranciers en kun je hier informatie opvragen en inspiratie opdoen. Maar er is meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van een walking diner, een heerlijk drankje, live muziek en sprekers uit de trouwbranche die jullie voorzien van waardevolle informatie! Hier komen verschillende ideeën voorbij op het gebied van bruidstaart, de muziek, het diner, fotografie en nog veel meer!
Na het walking diner is er de mogelijkheid om met andere bruidsparen en/of leveranciers ideeën uit te wisselen over jullie bruiloft. En dit natuurlijk in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een lekker drankje en leuke muziek.

De leveranciers die meewerken aan dit evenement zijn stuk voor stuk professionals met kwaliteit, ervaring, kennis en, nog belangrijker, garanties. Garantie dat ze leveren wat afgesproken is op de manier zoals jullie dat wensen.

pre-wedding-logo                  de_koperen_hoogte_627345_de_koperen_hoogte_bij_nacht

Wanneer is dit leuke evenement wat je niet mag missen?
Het Pre-Wedding Event staat gepland voor 11 oktober 2014 in De Koperen Hoogte te Zwolle. Om deel te nemen aan dit unieke event is inschrijving wel noodzakelijk. Het event gaat namelijk alleen door als er minimaal 40 bruidsparen aangemeld zijn! De kosten voor deelname aan dit event zijn 49,95 euro per koppel (dus voor 2 personen!) en hiervoor krijg je een avondvullend programma inclusief live muziek, walking diner, consumpties en héél véél inspiratie!

Inschrijven kan via de website. Hier vind je tevens meer info over het event.
Mis dit superleuke en unieke event niet!!

 

Fotocredits:
uitgelichte foto: korostudio.com
foto’s artikel: pre-weddingevent.nl / hotelspecials.nl

Plaats een reactie

70 − 65 =